Dansk popstjerne var døden nær: Nu advarer hun alle piger derude!

– Mine organerne var ved at bryde sammen, og min krop krampede sammen med fem minutters intervaller i hele seks timer, fortæller chokeret popstjerne på sin Facebook-side.

Nu vil hun advare andre unge piger.

Nytårsaften skal være sjov og ballade – men for den danske sangerinde Sandra Monique, der deltog i både MGP og Popstars udviklede nytårsaften sig til et sandt mareridt. Hun kollapsede under nytårsfesten og måtte hentes af ambulance. På hospitalet fandt lægerne fundet 14 forskellige lægemidler i hendes krop.

Nu fortæller hun sin historie på Facebook for at advare andre piger, og hendes indlæg er nu blevet delt mere end 16.000 gange.

“Jeg vil gerne advare alle piger. Stol ikke på nogen. Jeg havde i 14 forskellige stoffer i mig. Det er mest sandsynligt via piller, der er blevet puttet i en drink, jeg drak, skriver Sandra Monique.”

“Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, det ville ske for mig. Jeg er en glad pige, der aldrig har rørt stoffer før – det er så fjernt for mig som det kan være at vågne i chok med 10 læger omkring sig, slutter Sandra.”

Nu endte det heldigvis godt for Sandra, men hendes budskabet er klart. Pas på jer selv og hinanden, når I er til fest eller i byen.

Hjælp Sandra og del hendes budskab med dine venner, så flere undgå at ende lige sådan. 

Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL