Dement kvinde rører altid ved mandens mave: Af en årsag der varmer om hjertet

En mand har fornyligt delt sin utrolige kærlighedshistorie om sig selv og sin kone på Facebooksiden Humans of New York.

Hans kone lider af demens, og han har valgt at dele sin historien om, hvorfor hun altid stikker sin hånd ind under hans skjorte.


Historien begynder, da han var 19 år gammel, og hun var 16 år. Et par år senere blev parret gift. Men det var på deres 50 års bryllupsdag, at han bemærkede, at der var noget galt.
“Da vi kørte hjem, sagde hun flere gange, at vi kørte den forkerte vej. Hun var meget påståelig, så jeg sagde ikke noget til hende. Jeg lod hende bestemme, fordi jeg vidste, at vi var snart var på motorvejen igen, “fortæller han og fortsætter:” Der gik ikke længe, før jeg indså, hvad der skete. Hendes far var dement. Det samme var hendes farfar. ”

Fra den dag begyndte sygdommen langsomt at tage over. En morgen opdagede han, at hun var forsvundet midt om natten. Heldigvis fandt han hende, men hun ville ikke med hjem.

Han fortæller, at han særligt var ked af, at de ikke længere kan gå ud og danse og besøge andre.

“Jeg kan ikke se det som en forbandelse. Det er en ære. Det Gud har bedt mig om at gøre. Han har taget hånd om min familie hele mit liv, og nu er det min tur til at tage mig af hende. Hun er her ikke mentalt længere, men jeg har hende stadig. Jeg kan stadig få hende til at grine. Jeg kan lave klukkende lyde og blæse på hende, så begynder hun at grine,” fortæller han med tårer i øjnene.

“Hver morgen sidder vi i stolen sammen. Jeg vugger hende mere, end jeg har vugget mine børnebørn. Hun kan lide at lægge sin hånd under min skjorte, og hun kan stadig lide at kysse mig. Så alt kan være som i gamle dage – bare for et sekund. ”


“Nogle gange vender hun sig til mig og giver mig et kys. Vi taler om alt mellem himmel og jord, selvom vi ikke deler det samme sprog længere. Hun kan ikke udtale ord korrekt længere, de er umulige at forstå. Men jeg vil aldrig bede hende om at være stille – ordene er bedre end ingen ord “.

Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL