Får kassedamen til at græde, men så dukker chefen op og gør det uventede!

Damen her oplevede en arbejdsdag, hun sent vil glemme.

“For nogle år siden arbejdede jeg i en butik. Jeg arbejdede der primært for at tjene penge, men nød jobbet og mine kolleger. De travleste dage var altid før skolestart, når forældrene kom for at hamstre skoleartikler til deres børn. Selv cheferne måtte være i kassen for at håndtere de mange mennesker.

En dag kom en dame med blond hår og en designerhåndtaske hen til mig. Hun kastede sine ejendele på bordet, og gav mig sine rabatkuponer. Jeg smilede og spurgte hendes om shoppingturen gik godt. Hun ignorerede mig, og indtastede på sin telefon, mens hendes 7-årige datter stod stille ved siden af.

Jeg bemærkede, at kuponer var udløbet. De var mere end 1 år for gamle. Desuden vedrørte kuponer ikke de ting, hun ønskede at købe. Så informerede hende om dette.

Klik om på næste side og se, hvad der så skete:

Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL