Kunde kontakter madtilsynet, fordi ansat har Downs Syndrom: Så får broren nok!

Andrew Ankar er 20 år, og han har Downs syndrom. Til dagligt arbejder han på familiens restaurant. Den har været i drift siden 1979 og blev i sin tid startet af Andrew far.

Faderen døde desværre for et år siden, og Andrew har arbejdet på at få tingene til at gå rundt i restauranten.

Han er opsat på at smile og være sød ved alle gæster. Han serverer selv og vasker borde og hjælper til i køkkenet.

– Jeg kan lide at stå bag disken, ligesom min far plejede at gøre. Han kunne alle sine kunders navne, det samme kan jeg, fortæller Andrew.

Men alle er åbenbart ikke lige glade for Andrew. Én person har nemlig taget kontakt til madtilsynet, og med beskeden: “der var én person i køkkenet, der ikke burde placeres et sted, hvor der laves mad,” fortæller Andrews mor.

Dette gjorde Andrews bror, Alex, rasende. Derfor lagde Alex den her besked på Facebook, som lige nu bliver delt overalt: (Vi har oversat beskeden til dansk)

“Lige siden min far døde, har min lillebror arbejdet dag ud og dag ind på Ankar s Hoagis. Han har taget imod alle gæster med en venlig hilsen. Han vasker borde og arbejder ved grillen – og Andrew gør det altid med et smil.

Da jeg hørte, at nogen havde indgivet en klage til distriktsniveau, fordi en voksen mand med Downs syndrom arbejder i køkkenet på en restaurant, han ejer, blev jeg chokeret. Det sætter mit pis i kog, at der er mennesker i denne verden, der ikke ejer skyggen af ​​godhed i sig, og simpelthen ikke kan sætte pris på den utrolige person, han er. Det faktum, at der er folk derude, som kigger på dem med særlige behov som værende mindre værd end andre, gør mig dårligt.


Nogle gange læner jeg mig tilbage og beundrer Andrew evne til at lukke alle folk ind i hans hjerte … selv folk, der ikke fortjener det. Han kender ikke til had. Hvis folk derude, som ser ned på folk med særlige behov, bare havde haft halvdelen af ​​den kærlighed Andrew har, ville verden være et meget bedre sted.


Jeg vil opfordre alle, der læser dette til at bruge et minut på at slippe alle fordomme. Uanset om det handler om handicap, seksualitet, religion, uanset hvad – så prøv at elske hinanden. Tro mig, verden ville være et meget bedre sted, hvis alle havde Andrews egenskaber. Det er ikke ham, der er funktionshæmmet, det er os. ”
Madtilsynet fandt ikke noget uacceptable på restauranten, så Andrew arbejder som aldrig før. Familien har modtaget en enorm opbakning fra folk rundt omkring hele verden.

Denne historie er nok noget, vi alle kan lære noget af – så DEL den gerne videre med venner og familie på Facebook!

HUSK AT LIKE HYGGEPOSTEN PÅ FACEBOOK

Forrige
Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL