Lægerne beder far om at lade datteren sove ind: 30 minutter senere tror de ikke deres egne øjne!

Denne historie fandt sted i Ukraine, og det er et sandt bevis på, at man aldrig skal give op – selv om det forekommer totalt håbeløst.

Parret Ruslan og Anastasia fejrede nytårsaften med deres to børn, venner og forældre i deres nye hus. De havde sparet penge op i lang tid for få råd til drømmehuset – med en privat pool. Men hvad der skulle være et god start på det nye år, viste sig hurtigt som et sandt mareridt.

Mens forældrene lavede mad i køkkenet, gik deres fem årige Radomir og den tre år gamle søster Alesya ud for at lege med deres ældre fætter. Pludselig blev forældrene urolige for børnene – da man som regel kunne høre deres latter lang vej.

Ruslan begyndte at lede efter børnene. Da han fandt dem, lå tre år gamle Alesya på bunden af ​​swimmingpoolen. Han trak hende op med det samme, men hun var holdt op med at trække vejret. Da hans mor Anastasia kom, begyndte hun at skrige, før hun besvimede. De tilkaldte en ambulance, mens Ruslan desperat forsøgte at genoplive sin datter. Problemet var, at han aldrig havde lært CPR. Han forsøgte derfor det, han havde set på tv og i film, i håb om at redde sin datter.

Klik om på næste side og læs resten af historien:

Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL