Manden reddede sit ægteskab med en enkel sætning: Det er så tankevækkende!

Ifølge statistikken ser det skidt ud for ægteskaber i Danmark – mindst hvert andet ægteskab ender med skilsmisse og tallet har været stigende. I ægteskabet lover man hinanden at holde ud “i medgang og i modgang, indtil døden jer skiller”.

Men hvad gør du så, når du opdager, at tingene ikke fungerer længere?

Forfatteren Richard Paul Evans levede i et ægteskab, der var på vej til at mislykkes. De havde flere gange overvejet at gå fra hinanden. Men pludselig fik han en åbenbaring – der endte med at hjælpe dem sammen igen.

Richard delte sin historie, og mange vil sikkert lære noget vigtigt, når de læser den.

Her begynder den:

“Min ældste datter, Jenny, fortalte mig for nylig: – Min største frygt som barn var, at du og mor skulle skilles. Men da jeg var fyldt tolv, indså jeg, at I skændtes så meget, at det måske var bedre, hvis I gik hvert til sit. «

Så lo hun, før hun tilføjede: – Jeg er glad for, at I var i stand til at bearbejde tingene.

Jeg og min kone Keri kæmpede i flere år. Når jeg tænker tilbage på det, er jeg ikke helt sikker på, hvad der bragte os sammen til at begynde med. Vores personligheder matchede slet ikke hinanden til at begynde med. Og for hver dag der gik blev forskellene større og klarere.

Da ‘rigdom og berømmelse “blev en del af vores liv, gjorde det bestemt ikke ægteskabet bedre. I stedet blev problemerne større. Det var så slemt at de gange, jeg var på bogturne var det en hel lettelse, selvom vi altid skændes igen, når vi blev genforenet.

Det var så almindeligt, at vi skændes, at det var umuligt at forestille sig et fredelig forhold. Vi var i defensiven og byggede os inde, rent følelsesmæssigt.

Men så på en bog turné nåede min grænse. Vi havde netop skændtes over telefonen og Keri smed på røret. Jeg var ensom, frustreret og vred.

I det øjeblik vendte jeg mig til Gud. Eller jeg ved ikke, om det kan kaldes det – jeg skreg på Gud. Uanset hvad det var, glemmer jeg det aldrig.

Klik om på næste side og læs resten af historien:

Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL