Kvinden opdager at manden er utro – så skriver hun GENIALT brev til elskerinden!

At opdage at ens partner er utro, er noget af det værste, man kan opleve. Tilliden er brudt og nogle reagerer med vrede, andre bliver dybt deprimerede, mens andre forsøger at tilgive og andre igen ønsker hævn.

Da en kvinde opdagede, at hendes mand havde været hende utro valgte hun en noget alternativ strategi. Hun valgte nemlig at sende et brev til elskerinden – nu går hendes brev verden rundt.
Tak Katrine,

I aftes fandt jeg bidemærker på min mands bryst.

Jeg mener det – tak! Du har ingen idé om, hvilket mareridt du fjernet fra mig og mine børn.

For at belønne din indsats, vil jeg give dig nogle tips, så du lettere kan holde min mands opmærksomhed.

1. Du er nødt til at støtte ham økonomisk. Jeg siger dette, fordi vi har to børn sammen (men du vidste vel allerede), hvilket betyder, at han skal afsætte en betydelig del af sin løn til børnebidrag. Og husk på, at jeg har været husmor for ham de sidste 11 år, så han bliver nødt til at betale en enorm mængde til mig efter skilsmissen. Så hans penge kan du godt glemme alt om.

 

2. Du skal give slip på ham hver anden weekend. Så må han være sammen med sine børn. Han har åbent indrømmet, foran mange mennesker, at du er bare en “dum kvinde, der er lidt for glad for alkohol”, så dem kommer du sandsynligvis aldrig til at se.

 

3. Du vil aldrig få et ordentlig sexliv. Ja, jeg ved, du havde sex i går. Han sårede ryggen fire år siden, og hans udstyr fungerer kun en gang imellem. Og nej, det kan ikke fastsættes.

Klik om på næste side for at læse resten af brevet:

Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL