Tips & tricks til sommeren

Sommeren er for alvor ved at tage fat. Du er begyndt at lægge mærke til årets studenter, den flotte bøg og inden længe er Jørgen Leth baggrundsstøj, når han fortæller om franske slotte og oste i årets Tour de France. Alt det gode ved sommeren. Husk at nyde sommeren, mens den er her, for den er kort. Den danske sommer er til tider uforudsigelig, den kan både være varm og flot, og grå og kedelig. Her kommer nogle tricks til hvordan du får det bedste ud af sommeren – uanset vejret.

STRANDEN

I et land som Danmark, der er dækket af enorme mængder kyststrækninger, er der rig mulighed for at udnytte strandene. Det er en oplagt mulighed når du skal planlægge din sommerdag. At tilbringe en dag eller sågar flere dage på stranden om sommeren kan være berigende. Der er et væld af forskellige ting at tage sig til. Men hvis du gerne vil udover det obligatoriske som at bare slikke sol og købe en engangsgrill – selvom det er lækkert nok – kan du prøve at få stablet en ”turnering” på benene. Få fat i dine venner og medstuderende og lav en strand turnering. Her kan i dyste i alt fra bechvolley, strandfodbold, frisbee – you name it. Find på et navn, få printet det på nogle billige beachflag, så det har også får en ”officiel vibe” over sig. Og måske kan det hele ende i kæmpe strandfest.

DU KOMMER TIL AT VÆRE HJEMME…NOGET AF TIDEN

Det er ingen hemmelig at den danske sommer godt kan spille en et puds. Den kan være noget så drilsk, at det ligefrem går hen og bliver irriterende, når det begynder at regne igen. Heldigvis findes der masser af ting du kan lave indenfor, så sommerhumøret ikke bliver totalt ødelagt af regnen. En af dem er at finde nogle gode bøger og få sat dig ned og nyd dem. Måske har du altid gerne vil komme til bunds i George RR Martins Game of Thrones bøger. Og når regnen pisker ind på vinduet er det en fantastisk atmosfære at være i, så kan du fordybe dig bogen. Desuden er bøger også fantastisk at bruge som afslapning, når man skal have en pause fra solen.

Du kan også køre en old school stil og finde de gamle, nedslidte brætspil og få dig en rigtig god spil aften sammen med familien eller venner. Det kan virke gammeldags at spille brætspil, men det er en fantastisk måde at få lidt indendørs sommerhygge på. Hvad end det er Ludo, BoxQuiz, Matador, Myretue, Hvem er Hvem eller Bezzerwizzer. Der er utallige at sjove og lærerige brætspil, uanset alder.

FÅ EN NY STIL

En sommer er fantastisk, for den byder ikke kun på mange aktiviteter du kan lave. Sommeren er også en oplagt mulighed til at bryde op med gamle vaner eller lave noget om, hvor dy længe har gået og spekuleret på hvornår timingen er der. Det er den nu. Sommeren er en oplagt mulighed for at du kan lægge din stil om. Hvad end det er din livsstil eller udseende.

Du kan sagtens bruge sommeren på at komme i form og lægge kosten om. Med de lyse morgener og aftener er det nemmere at komme ud og dyrke motion. Især hvis du bor i nærheden af grønne steder, som en skov eller en park. Så det er den danske sommer fornøjelig at løbe i, da du nemmere kan nyde løbeturen, når alt det grønne omkring en står så flot. Desuden byder sommeren også på utrolig mange lækkerier at spise – der er mange frugter som peaker henover sommeren. Så det er nemt at få spist alt det sunde henover sommeren – men husk: spis stadig med omtanke. For meget frugtsukker er heller ikke godt i store mængder.

Sommeren kan også være et passende tidspunkt for at skifte udseende. Du har måske længe tænkt på at få en ny frisure. Håret er måske blevet lidt for langt og kedeligt, og der skal ske noget nyt, eller måske er dit skæg blevet for langt – og faktisk er sådan et vikingeskæg lidt irriterende om sommeren. Så er det så dejligt nemt enten at tage ned til sin frisør eller tage fat i sin barbermaskine og fjerne skægget.

SOMMER & SOL

Der er altid noget at lave over sommeren. Afhængig af det præferencer, så er det bare at komme i gang. Det vil være kedeligt ikke at have lavet noget henover sommeren.

Forrige
Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL