Tracy drikker sperm-smooties hver dag: Du gætter aldrig HVORFOR!

Bloggeren Tracy Kiss har fundet en ny metode til at få et godt helbred og holde sig smuk, levende og have en skinnende hud. Metoden er enkel. Hun drikker nemlig sæd smoothies, fordi hun mener, at det virker bedre end noget andet.

– Jeg har prøvet meget mange slags helsekost og smoothies. Men intet har fungeret for mig. Men efter jeg begyndte med sperm smoothies, har jeg oplevet en virkelig forbedring i mit energi-niveauer og ikke mindst er min hud er blevet meget smukkere, siger hun.

Det store spørgsmål, vi alle stille os selv er måske, hvor hun får al den sperm fra.

Jeg har flere leverandører, der er sundhedstjekket og jeg har tillid til dem. Smagen af smoothie varierer alt efter, hvad donor har spist, siger hun.

Du undrer dig måske over, hvordan hun laver sperm-smoothien.

Klik om til næste side for at se, hvordan du laver en sperm-smoothie, og hvordan Tracy Kiss erhverver donorer!

Klik dig frem og tilbage med pilene

DEL